Giraffe Coffee Bar

Kom langs voor koffie, thee en meer!

 Onze koffies drink je nu ook in onze eigen Giraffe Coffee Bar aan de Hoogstraat 46A in de Rotterdamse binnenstad. We bereiden graag de lekkerste koffies voor jou. Van volle espresso, romige cappuccino’s tot fruitige filterkoffies. Ook vind je een uitgebreide kaart van het hoogstaande theemerk JING Tea. Laat je verrassen en zoek een fijne plek in onze bar!

In onze store vind je naast al onze koffies voor thuis verschillende filter zetmethoden, handige barista tools zoals tampers, melkkannetjes en molens en de mooiste theeën van JING. Lekker voor thuis of als kado.

BombaBomba Cycling Boutique

Vanuit de bar kijk je naar de mooiste items van de exclusieve wielermerken Pas Normal Studios, NDLSS en Velocio in BombaBomba Cycling Boutique. Bomba Bomba organiseert daarnaast de mooiste rides met de cycling club. Iedere maand komen fietsliefhebbers samen in de Hoogstraat en starten de dag met een mooie kop koffie om vervolgens een mooie route te rijden, met interessante tussenstops. Iedere ride heeft zijn eigen thema en bestemming. Voor meer informatie kijk je op de website van BombaBomba Cycling.

Openingstijden

Maandag tot en met zondag geopend van 8:00 tot 17:00. Tot snel!