Giraffe Coffee Bar

Kom langs voor koffie, thee en meer!

Sinds begin juli 2021 kun je onze koffies ook drinken in onze eigen Giraffe Coffee Bar aan de Hoogstraat 46A in de Rotterdamse binnenstad. We bereiden graag de lekkerste koffies voor jou. Van volle espresso, romige cappuccino’s tot fruitige filterkoffie en verfrissende ijskoffies. Ook vind je bij ons een uitgebreide theekaart van het hoogstaande theemerk JING Tea. Laat je verrassen en zoek een fijne plek in onze gloednieuwe bar!

In onze store vind je naast al onze koffies voor thuis ook verschillende filter zetmethoden, handige barista tools zoals tampers, melkkannetjes en molens. De mooie theeën van JING vind je hier eveneens. Lekker voor thuis maar ook ideaal als kado!

BombaBomba Cycling Boutique

Vanuit de bar kijk je naar de mooiste items van de exclusieve wielermerken Pas Normal Studios, NDLSS en Velocio in BombaBomba Cycling Boutique.

Bomba Bomba organiseert daarnaast de mooiste rides met de cycling club. Iedere maand komen fietsliefhebbers samen in de Hoogstraat en starten de dag met een mooie kop koffie om vervolgens een mooie route te rijden, met interessante tussenstops. Iedere ride heeft zijn eigen thema en bestemming.

Voor meer informatie kijk je op de website van BombaBomba Cycling.

Openingstijden

Dinsdag 8:00 – 17:00
Woensdag 8:00 – 17:00
Donderdag 8:00 – 17:00
Vrijdag 8:00 – 17:00
Zaterdag 8:00 – 17:00
Zondag 8:00 – 17:00

Tot snel!