Abonnement Latin America Blend

Brazilië / Colombia

Nooit meer zonder je favoriete blend? Onze volle, zoete Latin America Blend is vanaf nu ook in een abonnement te verkrijgen. Zo ontvang je wekelijks, twee wekelijks of maandelijks verse koffiebonen. Daarnaast is de koffie met dit abonnement 5% goedkoper en is verzending vanaf 1 kg gratis!

Vanaf: 9.98 / month

Clear

Het abonnement

Met dit abonnement zit je nooit meer zonder je favoriete blend. Deze wordt namelijk iedere week, iedere twee weken of iedere maandbij je thuisbezorgd. Daarnaast is deze blend 5% goedkoper als je deze in een abonnementsvorm bestelt. De betaling loopt eenvoudig via iDEAL of Paypal en is altijd opzegbaar. Makkelijk toch?

Let op: er kan een paar dagen overheen gaan voordat je je koffie ontvangt. Dit heeft te maken met de controle die de bank elke periode uitvoert voor de automatische incasso.

Meer over deze Latin America Blend

Deze Latin America Blend heeft de Braziliaanse Monte Alto als basis met de kruidige licht fruitige tonen van de Colombia als toevoeging. Voor liefhebbers van cappuccino is onze Latin helemaal fantastisch. In de combinatie met melk is het net een candybar en proef je een heerlijk chocoladesmaak.

Ons recept voor Latin America Blend

Dubbele espresso:
Gebruik 19 gram gemalen koffie voor 40 gram espresso (extractiegewicht).
25/30 seconden doorlooptijd.

Clear