Horeca

Wij houden van horeca!

Wij weten als geen ander hoe horeca in de praktijk werkt en hoe je een gast verrast en overtuigt. Dus staan we gebogen over een eerste bouwtekening van je bar en trainen we – kosteloos!-  je personeel op onze koffieschool, de Giraffe Coffee Academy. Zoals wij met onze boeren samenwerken, zo willen we ook met onze afnemers samenwerken. We proeven graag onze blends met je door. En let op! Selectie is niet alleen eigen voorkeur. Want past die koffie wel bij jouw gasten? Wil je een cappuccino die smaakt als een candybar? Of wil je een filterkoffie waarin je cassis en framboos proeft? Wij hebben die single origin voor je! We denken kritisch met je mee zodat je de kaart krijgt waar jij en je gasten zich in herkennen. Ben je afnemer van Giraffe. Dan blijven we je helpen! We komen bij je langs, proeven mee. We introduceren nieuwe koffies en we plannen in overleg nieuwe gratis trainingen in.

Deze horecazaken gingen je voor

Bij prestigieuze hotels en restaurants als CitizenM, Tribeca, Fitzgerald, O&O en het Conservatorium Hotel drink je onze koffies en thee. Maar ook zaken die in hun segment vooraan staan zoals Pele Surf Shack, Urban Espresso Bar, Het Hooihuis, en Restaurant Post. Wij delen onze drive voor koffie en thee!

Professionele apparatuur

Wij leveren alle topmerken espressomachines en barista tools. We laten je meedelen in onze scherpe inkoopcondities als importeur en distributeur. Of je nu een La Marzocco, SanRemo, Mazzer, Victoria Arduino, Mahlkönig of Puqpress zoekt, wij denken met je mee. 

Leasing 

Giraffe heeft betrouwbare partners voor leasing van apparatuur. Het voordeel is dat je je liquiditeit behoudt maar wel op termijn eigenaar wordt van de apparatuur. De contracten kun je vrij inrichten zodat je de looptijd en het termijnbedrag zelf bepaalt.
Giraffe Coffee Academy

Praktische barista trainingen

Via onze Giraffe Coffee Academy geven wij gratis onbeperkt trainingen aan onze afnemers. Denk aan een basistraining, een latte art training en een molentraining. Onze trainers brengen hun kennis op een praktische manier over, zodat je personeel gelijk aan de slag kan. Ook voor professionele SCA trainingen kun je bij ons terecht als je een opleiding met een internationaal erkend certificaat wilt volgen.
Naar de Academy

Heb je interesse in een samenwerking?

Vul onderstaand contactformulier in en we nemen snel contact met je op!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Onderwerp

    Uw bericht