Giraffe op kantoor

Koffie op kantoor, de meest onderschatte secundaire arbeidsvoorwaarde. Of je nu een klein, middelgroot of groot bedrijf bent, wij zijn er om de perfecte koffie te vinden die past bij jouw werkomgeving. Samen ontwikkelen wij een op maat gemaakt plan, en wij zorgen voor de beste ondersteuning.

Advies op maat voor jouw kantoor

Bij ons draait het om de beste koffie te vinden voor jouw kantoor. We begrijpen dat elk kantoor zijn eigen kenmerken en behoeften heeft als het gaat om koffie. Samen gaan we op zoek naar de koffie die aansluit bij de smaak en stijl van je bedrijf.

Meer dan alleen een leverancier

Voor kantoren met een serieuze behoefte aan betere koffie, hebben wij een groot aanbod van hoge kwaliteit koffiebonen. We streven er niet alleen naar om een leverancier te zijn, maar om echt betrokken te zijn en een partnerschap aan te gaan en de beste ondersteuning te bieden. We garanderen versheid en komen regelmatig langs om de beste kwaliteit te waarborgen.

Professionele apparatuur van diverse topmerken

Wij leveren verschillende topmerken volautomaten en espressomachine inclusief servicecontracten. Voor iedere capaciteit en budget bieden wij een passende oplossing.

Flexibel leaseplan voor apparatuur

Giraffe heeft betrouwbare partners voor leasing van apparatuur. Het voordeel is dat je je liquiditeit behoudt maar wel op termijn eigenaar wordt van de apparatuur. De contracten kun je vrij inrichten zodat je de looptijd en het termijnbedrag zelf bepaalt.

Wij leveren alle topmerken espressomachines en barista tools. 

Jouw situatie bespreken?

Wij denken graag met je mee. Kom met ons in contact om vrijblijvend jouw situatie te bespreken.

Contact opnemen

    We antwoorden meestal binnen 2 dagen

    of

    Laat ons je bellen

      We bellen meestal binnen 2 dagen