Giraffe in de horeca

Wij selecteren, importeren en branden alleen de allerhoogste kwaliteit bonen. Samen gaan we onze koffies langs en proeven we tot we een koffie vinden die bij jouw horecazaak past.  Door onze praktische trainingen, actief te adviseren en onze kennis te delen, dragen wij graag ons enthousiasme over specialty koffie over op jouw team!

Advies op maat voor jouw horecazaak

Samen gaan we onze koffies langs en proeven we tot we een koffie vinden die bij je past. Wij selecteren, importeren en branden alleen de allerhoogste kwaliteit bonen en vervolgens komen we bij je langs om je precies te laten zien hoe je de koffie zelf consistent net zo lekker kan zetten. Regelmatige check-ups van ons kwaliteitsteam zorgen ervoor dat je de kwaliteit altijd op hoog niveau kan houden voor je gasten.

Meer dan alleen een leverancier

We streven er niet alleen naar om een leverancier te zijn, maar om een partnerschap aan te gaan waarbij we actief betrokken zijn. Wij zijn zelf allemaal koffiefanaten en door training te geven, actief te adviseren en onze kennis te delen, dragen wij graag ons enthousiasme over specialty koffie over op jouw team! We raken nooit uitgepraat, nooit uitgetest, en we zijn altijd weer bezig met iets nieuws. Dit delen we graag met geïnteresseerde koffieliefhebbers!

Inclusief gratis professionele training

Via onze Giraffe Coffee Academy geven wij gratis onbeperkt trainingen aan onze afnemers. Onze gecertificeerde trainers brengen hun kennis op een praktische manier over en leren je ook hoe je hygiënisch en veilig kunt werken. Ook voor professionele SCA trainingen kun je bij ons terecht als je een opleiding met een internationaal erkend certificaat wilt volgen.

Professionele apparatuur van diverse topmerken

Voor hoge kwaliteit koffie is ook hoge kwaliteit apparatuur nodig. In samenwerking met verschillende topmerken zorgen wij voor de beste apparatuur en wij bieden persoonlijk advies en ondersteuning bij de selectie, aankoop en plaatsing van apparatuur. Neem je liever geen risico met zo’n grote aanschaf? Bekijk dan onze optie tot een leaseplan.

Apparatuur van de beste merken

Jouw situatie bespreken?

Wij denken graag met je mee. Kom met ons in contact om vrijblijvend jouw situatie te bespreken.

Contact opnemen

    We antwoorden meestal binnen 2 dagen

    of

    Laat ons je bellen

      We bellen meestal binnen 2 dagen