Terug naar Koffiebonen

Colombia

Abonnement decaf

Tumbaga

Nooit meer zonder je favoriete koffie? Onze decaf koffie is vanaf nu ook in een abonnement te verkrijgen. Je kan zelf kiezen met welke frequentie je de bonen het liefst ontvangt. Daarnaast is de koffie met dit abonnement 5% goedkoper en is verzending vanaf 1 kg gratis!

Vanaf: 10.97 / maand

op voorraad
Wissen
Meer over
  • Over het abonnement
  • Zetadvies

Het abonnement: flexibel en voordelig

Met dit abonnement zit je nooit meer zonder je favoriete koffie. Deze wordt namelijk op het moment dat jij dat het liefste wil, herhaaldelijk bij jou thuisbezorgd. Je kunt dit abonnement direct vernieuwen als je koffie toch bijna, pauzeren of stopzetten door een mail te sturen naar info@giraffecoffee.com. Ook kunnen wij de hoeveelheid of frequentie voor je aanpassen. Deze koffie is 5% goedkoper als je deze in een abonnementsvorm bestelt. Vanaf 1 kg bezorgen we ook nog eens gratis. De betaling loopt eenvoudig via iDEAL, creditcard of Paypal. Makkelijk toch? Let op: als je met iDEAL betaalt, sturen we je eerste bestelling direct uit. De volgende levering kan een paar dagen duren. Dit heeft te maken met de controle die de bank elke periode uitvoert op de automatische incasso. Zodra wij je geld hebben ontvangen, leveren we de koffie direct uit. Heb je nog meer vragen over de werking van dit abonnement? Kijk dan op onze faq pagina onder het kopje Abonnementen.
Onze Colombiaanse Tumbaga Sugarcane-cafeïnevrije koffie tilt cafeïnevrije koffie naar het allerhoogste niveau. In onze Tumbaga decaf zijn dat de volle romige body, een hoge zoetheid en een opvallend lage zuurgraad.

Zetadvies

Ons recept voor deze decaf:

Espresso zetadvies:
  • IN: 19 gram
  • UIT: 40 gram (extractie)
  • Doorlooptijd: 27 seconden
Met dit recept zitten we dicht op de standaard brew-ratio van 1:2. Ons recept is niet heilig, en we horen graag van je als jij iets anders hebt geprobeerd wat het benoemen waard is! Mail ons op info@giraffecoffee.com.