Abonnement Ethiopië

Chelbessa

Nooit meer zonder je favoriete koffie? Deze frisse en sappige Ethiopische koffie vanaf nu ook in een abonnement te verkrijgen. Zo ontvang je wekelijks, twee wekelijks of maandelijks verse espresso bonen. Daarnaast is de koffie met dit abonnement 5% goedkoper en is verzending vanaf 1 kg gratis!

Vanaf: 11.59 / month

Clear

Het abonnement: flexibel en voordelig

Met dit abonnement zit je nooit meer zonder je favoriete koffie. Deze wordt namelijk iedere week, iedere twee weken of iedere maand bij je thuis bezorgd. Het abonnement is heel flexibel! Je kun je abonnement op ieder moment aanpassen in hoeveelheid en frequentie, pauzeren, stopzetten of direct vernieuwen als je koffie toch bijna op is. De Chelbessa is 5% goedkoper als je deze in een abonnementsvorm bestelt. Vanaf 1kg bezorgen we ook nog eens gratis. De betaling loopt eenvoudig via iDEAL of Paypal en is altijd opzegbaar via je account. Makkelijk toch?

Let op: er kan een paar dagen overheen gaan voordat je je koffie ontvangt. Dit heeft te maken met de controle die de bank elke periode uitvoert voor de automatische incasso.

Meer over Chelbessa

Yirgacheffe is een district in de regio Sidamo in Zuid-Ethiopië. Yirgacheffe wordt algemeen erkend als een van de ‘geboortegebieden’ van koffie. Gewassen koffie uit dit district is zo bekend en gewild dat Yirgacheffe wordt beschouwd als zijn eigen microregio.

Deze gewassen Organic Certified Grade 1 lot is heel verfijnd. Je herkent direct dat typerende voor Yirgacheffe. Een bloemig aroma en citrus (limoen). Wat deze koffie extra gelaagdheid geeft is de volle zoete ondertoen van rijpe bananen. Het is een bonus dat deze koffie biologisch is.

Washing station Chelbessa is vrij nieuw in het koffielandschap in Yirgacheffe. Desalniettemin produceert dit door een familie gerunde en geëxploiteerde wasstation uitzonderlijke koffie, vergelijkbaar met de top washing stations van de regio.

Ons recept voor Chelbessa

Dubbele espresso:
Gebruik 18,5 gram gemalen koffie voor 40 gram espresso (extractiegewicht).
25/30 seconden doorlooptijd.

Clear