Terug naar Koffiebonen

Ethiopië

Abonnement Ethiopië

Uraga

Nooit meer zonder je favoriete koffie? Deze bloemige en fruitige Ethiopische koffie is vanaf nu ook in een abonnement te verkrijgen. Zo ontvang je wekelijks, twee wekelijks of maandelijks verse espresso bonen. Daarnaast is de koffie met dit abonnement 5% goedkoper en is verzending vanaf 1 kg gratis!

Vanaf: 12.63 / maand

op voorraad
Wissen
Meer over
  • Over het abonnement
  • Zetadvies

Het abonnement: flexibel en voordelig

Met dit abonnement zit je nooit meer zonder je favoriete koffie. Deze wordt namelijk iedere week, iedere twee weken of iedere maand bij je thuis bezorgd. Het abonnement is heel flexibel! Je kunt je abonnement op ieder moment aanpassen in hoeveelheid en frequentie, pauzeren, stopzetten of direct vernieuwen als je koffie toch bijna op is. Deze koffie is 5% goedkoper als je deze in een abonnementsvorm bestelt. Vanaf 1kg bezorgen we ook nog eens gratis. De betaling loopt eenvoudig via iDEAL of Paypal en is altijd opzegbaar via je account. Makkelijk toch? Let op: er kan een paar dagen overheen gaan voordat je je koffie ontvangt. Dit heeft te maken met de controle die de bank elke periode uitvoert voor de automatische incasso. Heb je nog meer vragen over de werking van dit abonnement? Kijk dan op onze faq pagina onder het kopje Abonnementen.

Naast de florale impressies van jasmijn zijn ook het de sprankelende citrische tonen van mandarijn en bergamot die tot je verbeelding zullen spreken in deze Aricha. Kortom: enorm karakteristiek voor dit gebied; een weergaloos mooie koffie!

Zetadvies

Ons recept voor Aricha

Zetadvies espresso (dubbele espresso): Met 19 gram koffie IN en 40 gram gezet UIT zitten we dicht op de standaard brew-ratio van 1:2. Voor de doorlooptijd adviseren we 24 seconden extractietijd. Zetadvies filterkoffie: Gebruik 6 gram gemalen koffie op 100 gram water met een doorlooptijd van 2,5 minuten. Dit recept is onze suggestie en die is niet heilig. Heb jij een afwijkend recept? Deel dit met ons via info@giraffecoffee.com