Abonnement Ethiopië

Reko

Nooit meer zonder je favoriete koffie? Deze bloemige en fruitige Ethiopische koffie is vanaf nu ook in een abonnement te verkrijgen. Zo ontvang je wekelijks, twee wekelijks of maandelijks verse espresso bonen. Daarnaast is de koffie met dit abonnement 5% goedkoper en is verzending vanaf 1 kg gratis!

Vanaf: 11.59 / maand

Wissen

Het abonnement: flexibel en voordelig

Met dit abonnement zit je nooit meer zonder je favoriete koffie. Deze wordt namelijk iedere week, iedere twee weken of iedere maand bij je thuis bezorgd. Het abonnement is heel flexibel! Je kun je abonnement op ieder moment aanpassen in hoeveelheid en frequentie, pauzeren, stopzetten of direct vernieuwen als je koffie toch bijna op is. De Reko is 5% goedkoper als je deze in een abonnementsvorm bestelt. Vanaf 1kg bezorgen we ook nog eens gratis. De betaling loopt eenvoudig via iDEAL of Paypal en is altijd opzegbaar via je account. Makkelijk toch?

Let op: er kan een paar dagen overheen gaan voordat je je koffie ontvangt. Dit heeft te maken met de controle die de bank elke periode uitvoert voor de automatische incasso.

Heb je nog meer vragen over de werking van dit abonnement? Kijk dan op onze faq pagina onder het kopje Abonnementen.

Meer over Roba

Ervaar deze klassieke gewassen Yirgacheffe-1-koffies op én van het hoogste niveau. In de zuidelijke Gedeb woreda telen de gebroeders Roba in Gotiti tussen de 1900 en 2500 meter(!) hun loepzuivere en heldere koffies. Met één slok is duidelijk waaraan Yirgacheffe zijn wereldfaam dankt. Fruitig zonder ook maar een moment zuur te zijn. Het heeft het heldere en sprankelend van een ijsthee. Verbaas je over het fruitige van blauwe bessen en citrus en de subtiele geur van kruiden en jasmijnbloemen. Hemels!

Ons recept voor Roba

Dubbele espresso:
Gebruik 19 gram gemalen koffie voor 39 gram espresso (extractiegewicht). 27 seconden doorlooptijd.

Wissen