Terug naar Koffiebonen

Brazilië

Abonnement Brazilië

Pedra Redonda

Nooit meer zonder je favoriete koffie in huis zitten? Deze zoete, notige Braziliaanse koffie is vanaf nu ook in een abonnement te verkrijgen. Bepaal zelf hoevaak en hoeveel koffie je het liefst ontvangt. Zo heb je het helemaal zelf in de hand. Daarnaast is de koffie met dit abonnement 5% goedkoper en is verzending vanaf 1 kg gratis!

Vanaf: 10.64 / maand

op voorraad
Wissen
Meer over
  • Over het abonnement
  • Zetadvies

Het abonnement: flexibel en voordelig

Met dit abonnement zit je nooit meer zonder je favoriete koffie. Kies voor iedere week, iedere twee weken, iedere maand of iedere zes weken levering. Je kunt dit abonnement direct vernieuwen als je koffie toch bijna op is, pauzeren of stopzetten door een mail te sturen naar info@giraffecoffee.com. Ook kunnen wij de hoeveelheid of frequentie voor je aanpassen. Zo kan jij zelf bepalen hoevaak en hoeveel koffie je van ons ontvangt. Deze koffie is 5% goedkoper als je deze in een abonnementsvorm bestelt. Vanaf 1 kg bezorgen we ook nog eens gratis. De betaling loopt eenvoudig met automatische incasso via iDEAL, creditcard of Paypal. Makkelijk toch? Let op: als je met iDEAL betaalt, sturen we je eerste bestelling direct uit. De volgende levering kan een paar dagen duren. Dit heeft te maken met de controle die de bank elke periode uitvoert op de automatische incasso. Zodra wij je geld hebben ontvangen, leveren we de koffie direct uit. Heb je nog meer vragen over de werking van dit abonnement? Kijk dan op onze faq pagina onder het kopje Abonnementen.
Als je houdt van zacht-zoete romige koffies met tonen van chocolade, stop dan met zoeken! In de regio Araponga vind je terroir en kennis bij boeren om de mooiste naturals van Brazilië te kunnen telen. Het resultaat: romig, rijk, rond, zoet en een geweldige finale van chocolade.

Zetadvies

Ons recept voor dubbele espresso

  • In: 18gr gemalen koffie
  • Uit: 40 gram (extractie) 
  • Doorlooptijd: 25-30 seconden