Terug naar Trainingen

Workshop

Filterkoffie

Er zijn duizenden filterkoffie recepten. Maar, welke is het beste? Welke factoren hebben wel of geen invloed op de smaak bij verschillende methoden. Leer alle ins en outs over de verschillende zetmethoden onder begeleiding van onze professionele trainers. Samen gaan we aan de slag met verschillende recepten, methodes en koffiesoorten! Ga uiteindelijk naar huis met het ideale recept wat bij jouw smaak past.

65.00

op voorraad
Wissen

Meer informatie over de filterkoffie workshop.

In deze filterkoffie workshop gaan we diep in op verschillende zetmethoden. Door middel van veel testen, uitproberen en een stuk theoretische kennis leer je verschillende zetmethoden kennen. De workshop is ontworpen voor elk vaardigheidsniveau; ervaring is niet vereist.

Locatie & deelnemers

Trainingen vinden plaats in de Giraffe Coffee Bar & Academy. Hoogstraat 46A, Rotterdam.

De workshop duurt ongeveer 2 uur. We houden de groepen klein, met maximaal 6 personen, zodat er veel individuele aandacht is alle deelnemers.

Cadeautje?

Een uniek cadeautje voor jouw favoriete koffieliefhebber! Gebruik onze digitale kadobon om deze workshop cadeau te geven. Selecteer bij bedrag €65,- en vul een leuke boodschap in voor de gelukkige ontvanger.