Terug naar Cadeaus

Giraffe Coffee

Giftcard

Wil je graag onze koffie of koffie tools kado geven, maar weet je niet precies wat? Laat het de ander zelf uitzoeken met de Giraffe Coffee giftcard! Beschikbaar in verschillende bedragen van €10,- tot €220,-. De bon is standaard digitaal en wordt verstuurd naar een door jou ingevoerd e-mailadres. De ontvanger kan dan zelf shoppen en door middel van de verkregen giftcard code het tegoed inwisselen. Wil je liever een papieren kaart op laten sturen? Volg dan de instructies hieronder op.

10.00220.00

op voorraad
Wissen

Ik wil graag een papieren kadokaart geven

Bestel de kadokaart in onze shop door het bedrag te selecteren en de overige velden in te voeren. Is de kaart nog een verrassing? Stuur de kaart dan gewoon naar je eigen e-mailadres.

Mail vervolgens naar info@giraffecoffee.com het adres waar de kaart naartoe gestuurd kan worden en een mogelijke persoonlijke boodschap. Wij printen deze dan samen met de code op de kaart en versturen deze kaart z.s.m. Vergeet niet je bestelgegevens te vermelden zodat we je bestelling kunnen terugvinden.

Staat het gewenste bedrag er niet tussen, mail dan het wenselijke bedrag naar info@giraffecoffee.com. Wij zorgen er dan voor dat dit bedrag te selecteren en vervolgens aan te kopen is.

De kaart is 1 jaar geldig na aankoop / geselecteerde ingangsdatum.