In espressobars genieten we van koffie op het hoogste niveau. Kan Giraffe voor diezelfde glimlach zorgen bij de koffie op kantoor? Jazeker! Want met onze sublieme specialty koffie uit eigen branderij en ons partnership met topmerken van koffie-apparatuur brengen we koffie op kantoor op niveau van uw favoriete espressobar.

Passend advies

Of het nou gaat om 20 koffies per dag of 2000, wij kunnen ervoor zorgen dat ze allemaal van topniveau zijn. Doordat wij wekelijks onze koffie branden komt deze altijd vers aan bij jou op kantoor. Wij installeren de apparatuur en stellen deze helemaal voor je af. Wist je dat je de apparatuur ook kan leasen via een partner van ons? Vanaf €35,- per maand staat er al een professioneel koffiezetapparaat bij jou op kantoor! Natuurlijk is er niks zo persoonlijk als smaak. Daarom proeven wij graag, samen met je medewerkers, onze koffies door. Binnen ons assortiment vinden we altijd een koffie die bij je past!  

Contact

Heb je interesse in Giraffe Coffee bij jou op kantoor? Je kan ons natuurlijk altijd even bellen om te vragen wat wij voor jou kunnen doen. Komt dit nu niet uit? Laat dan je gegevens achter dan nemen wij op een later moment contact op met jou!

    We antwoorden meestal binnen 2 dagen