Terug naar

Sage

The Barista Touch

De Barista Touch combineert een nieuw, intuïtief touchscreen, voorgeprogrammeerde drankjes en automatische melkopschuiming in een compact apparaat. Met de geïntegreerde molen krijg je precies de juiste hoeveelheid gemalen koffie. Deze espresso machine warmt binnen 3 seconden op zodat je snel van een heerlijk kopje koffie kunt genieten.

1,040.00

op voorraad
Wissen

Specificaties

  • Kleur Stainless steel en Black Truffle
  • Diameter portafilter 54 mm
  • Standaard meegeleverd Handleiding, RVS melkkan (300 ml), tamper, reinigingsmiddelen en waterfilter
  • Aanbevolen accessoires Sage knock-box

The Barista Touch in het kort

Dankzij het intuïtieve touchscreen maak je in drie eenvoudige stappen je favoriete professionele koffie: bonen malen, espresso bereiden en melk schuimen. Je kunt de intensiteit, melktextuur en temperatuur moeiteloos aan je smaak aanpassen en vervolgens opslaan met een unieke naam. Maak en bewaar tot 8 gepersonaliseerde drankjes.

Automatische stoompijp

Met het automatische stoompijpje kun je de melktemperatuur en -textuur op je smaak afstemmen. Zo maak je microschuim van professionele barista kwaliteit. Het resultaat is een koffie met een mooie volle smaak. En nu kun je aan de slag met je latte art!

Snelle opwarmtijd

Met het innovatieve ThermoJet-verwarmingssysteem heeft de machine al binnen 3 seconden de optimale extractietemperatuur. Hierdoor kun je gelijk genieten van je heerlijke kopje koffie. 

Ingebouwde koffiemolen

De geïntegreerde molen doseert met een druk op de knop automatisch precies de juiste hoeveelheid koffie voor een perfecte smaak. Natuurlijk kun je de maalgraad en dosering zelf afstellen.

Meer informatie of advies nodig?
Neem gerust contact met ons op via info@giraffecoffee.com of 010-307 03 44.