Over Ons

Wij zijn Giraffe Coffee Roasters, we werken sinds onze start in 2013 met succes aan onze eigenzinnige visie op koffie. We proeven, selecteren en branden op het hoogste niveau en samen met onze partners creëren we de mooiste koffie-ervaring. Door het selecteren en branden van de beste bonen, en het opleiden van barista’s bij onze afnemers zorgen we voor topkwaliteit in de hele keten.  In 2021 ging onze droom van specialty coffee bar & academy in vervulling, en inmiddels is onze bar een begrip in Rotterdam. In onze bar bereiden we koffies van de hoogste kwaliteit, en delen we graag onze passie en kennis met onze gasten.

Wat ga je doen

We zijn op zoek naar een ervaren barista voor onze bar & academy aan de Hoogstraat in Rotterdam. Elke ochtend heb je keuze uit een ruim aanbod koffie om op de molen te zetten. Je deelt kennis met onze gasten, vertelt de “in- & outs” over de bonen en je kunt overweg met verschillende zetmethoden.. Je bent gastvrij en helpt al onze gasten een stap verder, van beginnende koffieliefhebber tot doorgewinterde coffee-nerd.

Wie we zoeken

  • Een ervaren en leergierige barista.  Ervaring met specialty coffee is een pré, maar enthousiaste nieuwsgierigheid om (nog meer) te willen leren is minstens net zo belangrijk.
  • Zelfstandig werken is voor jou geen enkel probleem en verantwoordelijkheidsgevoel is een van je eigenschappen. 
  • Je bent kwaliteitsgericht en hebt oog voor detail. 
  • Je bent communicatief sterk en hebt interesse in mensen. 
  • Verder is het belangrijk dat je de Nederlandse taal beheerst en naast zelfstandig werken, ook goed in een team functioneert.
  • Minimaal 2 dagen beschikbaar waarvan 1 in het weekend.

Wat we bieden

Wij bieden een uitdagende functie op een cruciale plek binnen een jong en snelgroeiend bedrijf. Hierin krijg je de ruimte om door te groeien en in onze SCA Academy trainen we je in alle aspecten van koffie. De functie is parttime of full-time. Hierbij bieden wij marktconforme arbeidsvoorwaarden en onbeperkt koffie.

Als dit je wat lijkt 

We hopen een enthousiaste collega te vinden die met een servicegerichte instelling wil werken naar de best mogelijke koffie ervaring voor onze afnemers en gasten. Als jij denkt jezelf hierin te herkennen en graag wilt werken in ons enthousiaste team,, reageer dan via de e-mail op deze vacature. Zorg dat je een leuke motivatie hebt en wellicht drinken we snel een kop koffie. Herken je je in deze vacature? Mail dan direct je motivatie en CV naar vacatures@giraffecoffee.com