Medewerker Kwaliteitsteam – trainer (32-40 uur)

Ben jij een gepassioneerde, servicegerichte koffiegek die ons kan ondersteunen in het verder uitbouwen van Giraffe Coffee? Wij zijn op zoek naar een collega in ons kwaliteitsteam!

Wat ga je doen.

Bij Giraffe Coffee richten we ons op partnerschap en persoonlijke samenwerking. We willen de best mogelijke partner zijn voor onze afnemers door hen te helpen met al hun koffie gerelateerde problemen. Ons kwaliteitsteam is het aanspreekpunt voor onze zakelijke afnemers en zorgt dat de koffiekwaliteit bij hen zo hoog mogelijk komt te liggen. In de praktijk betekent dit een veelzijdige functie waarin geen dag hetzelfde is.  We zijn op zoek naar iemand die voornamelijk trainingen gaat verzorgen. Maar je zal ook assisteren bij de plaatsing van een koffiemachine en kwaliteits-/ afstel rondes rijden. Daarnaast bezorg je een spoedbestelling bij een klant die toch even vergeten was op tijd te bestellen. Trainer, adviseur, bezorger & controleur, in al deze rollen probeer je onze afnemers zo veel mogelijk te ondersteunen, helpen en te ontzorgen zodat zij fantastische koffie kunnen zetten. Verder werkt het team aan grotere projecten en zul je hierin eigen verantwoordelijkheden krijgen. Om succesvol te zijn in deze functie zul je initiatief moeten nemen en oplossingsgericht te werk moeten gaan.

Wat is vereist.

 • Minimaal 3 jaar ervaring met de koffie- en horecasector.
 • Sterke communicatieve vaardigheden.
 • Een leergierige en servicegerichte werkhouding.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.
 • Je bent proactief en ondernemend.
 • Bereid om af en toe in het weekend te werken. 
 • In het bezit van rijbewijs B.
 

Wat krijg je.

We hebben een ervaren team en nemen je daarin graag mee. Je zult veel leren over koffie, klantenservice en (koffie) apparatuur. Wij bieden:
 • De mogelijkheid om je kennis over koffie te verdiepen en te verbreden.
 • De mogelijkheid om onze SCA trainingen te volgen.
 • Marktconform salaris, 8% vakantiegeld.
 • Iphone en Laptop.
 • Meer dan 250 partners om te inspireren, training te geven en van te leren.
 • En natuurlijk heel veel koffie!
 

Nu over ons.

Wij zijn Giraffe Coffee,  een specialty coffee branderij uit Rotterdam. We werken sinds onze start in 2013 met succes aan onze eigenzinnige visie op koffie. Door een focus op partnerschap in de hele keten van boer, naar brander tot barista proberen we specialty coffee nog meer op de kaart te zetten. Door onze ervaring weten we ook wat daarvoor nodig is bij afnemers. Door de hoge kwaliteit die wij leveren te combineren met grote betrokkenheid naar onze klanten, zijn wij afgelopen jaren hard gegroeid. Door service en een professionele opleiding van barista’s bij onze afnemers zorgen we voor topkwaliteit in de hele keten. Het is onze ambitie om de mooiste horecabedrijven van Nederland te voorzien van specialty coffee en de beste ondersteuning.

Als dit je wat lijkt.

We hopen een enthousiaste collega te vinden, die een veelzijdige dag altijd met een vriendelijk woord en een glimlach tegemoet treedt. Als jij denkt jezelf hierin te herkennen en graag wilt werken met een aantal gepassioneerde koffiegekken, schroom dan niet te bellen of te mailen. Zorg dat je een leuke motivatie hebt en wellicht treffen we elkaar snel bij een kop koffie. Je kunt je sollicitatiebrief met CV mailen naar: vacatures@giraffecoffee.com