Op zoek naar een uniek cadeau voor de feestdagen? Bij Giraffe Coffee hebben we een ruime selectie aan cadeaus voor de koffie-liefhebber. Voor 12 uur besteld is dezelfde dag nog verzonden!
Winterkoffie Colombia - El Indio

Dit jaar hebben we weer een bijzondere winterspecial: De El Indio uit Colombia. Deze natural heeft dankzij een verlengde fermentatie verrassende smaken met super veel zoetheid, fruitigheid en aciditeit. Proef hints van rum-rozijnen, kers en rijpe mango in deze koffie!

Lees meer
Hario V60 craft coffee maker kit

Dit Hario V60 Craft Coffee Kit is jouw ultieme metgezel voor het brouwen van de meest verrukkelijke koffie met behulp van de V60 dripper. Perfect als cadeau voor diegenen met een liefde voor koffie, en graag de wereld van filterkoffie wil ontdekken. Het pakket bevat: Originele HARIO V60 Craft Coffee Maker bestaat uit:
  • V60 Coffee Dripper (kunststof)
  • V60 Coffee Server (600 ml) V
  • 60 Papieren Filters (maat 02)
  • Maatschepje
Bestel hier
Origami Dripper

Met levendige kleurtonen en verticale groeven weerspiegelt de Origami Dripper de elegantie van de Japanse origami vouwkunst. De drippers zijn gemaakt van Mino-porselein – een van de meest prestigieuze keramiekateliers van Japan met een geschiedenis van meer dan 400 jaar. Dit zorgt voor een vloeiende doorstroming van water door de gemalen koffie, wat resulteert in een snelle en gelijkmatige extractie.
Origami Dripper
Aeropress XL

Met de Aeropress XL maak je, waar je maar wilt in een handomdraai heerlijk slow coffee, filterkoffie.De AeroPress XL, een uitgebreidere variant van de originele AeroPress-en  biedt de mogelijkheid om ongeveer 500 ml koffie te zetten.
Aeropress XL
Fellow Stagg EKG

Fellow Stagg EKG

Deze waterkoker van Fellow is niet alleen enorm handig voor het zetten van al je filterkoffies en theeën, hij staat ook nog eens geweldig mooi in je keuken. De ketel is geruisloos en snel en met de mooie zwanenhals kun je heel nauwkeurig opschenken. De temperatuur is precies in te stellen voor verschillende soorten koffies en theeën.
Fellow - Stagg EKG Kettle