Online Barista Cursus

Word barista in 16 online lessen

In samenwerking met The Productivity Company hebben we een Online Barista Cursus gemaakt. Dit is dé cursus waarmee je leert om het perfecte kopje koffie te zetten! Voor iedereen die een professionele Barista wil worden én iedereen die thuis wil genieten van de mooiste espresso’s en fruitigste koffies.
Bestel nu
Scroll Down

Leer alle kneepjes van het Barista vak!

In deze online koffiecursus ga je op reis door alle facetten van de koffiewereld. Je leert alles over de geschiedenis van koffie, de verschillende koffiesoorten, de belangrijkste invloeden op smaak, het productieproces en allerbelangrijkst: het zetten van het perfecte kopje koffie.

Koffie vind je overal, maar niet iedereen weet hoe je het meeste kunt halen uit dit drankje. Geen wonder, want er komt best wel wat techniek en kennis bij te kijken. Na deze cursus ben jij een echte kenner; een thuisbarista of professional die de zettechnieken volledig onder controle heeft en een verdomd lekkere kop koffie weet te zetten.

Aantrekkelijke introductieprijs

Ontwikkel je barista-skills die je kunt inzetten om iedereen de ultieme koffiebelevenis te laten ervaren, of het nou thuis, bij vrienden of in een professionele setting is. De 16 lessen zijn volledig online te volgen, waar en wanneer je maar wilt!

Nu tijdelijk betaal je € 59,95 in plaats van € 75,-.

Wat leer je in deze cursus?

Deze online cursus is opgebouwd uit drie modules waarin je alles leert over koffie. Je begint met het leren van het theoretisch fundament, zoals wat koffie precies is, hoe het geproduceerd wordt, welke smaakfactoren er zijn en op welke manier je allemaal koffie kunt zetten. Daarna ga je meteen door met het leren van koffie zetten, specifiek espresso en cappuccino met een espressomachine en filterkoffie met de V60. Uiteindelijk rond je de cursus af met een aantal lessen waarin je de details leert over onder andere het brandproces, latté art, koffiehoudbaarheid en koffiereceptuur.
Deze cursus bestel je via het platform van The Productivity Company.