Workshop – Thuisbarista

Schuilt er een barista in jou? Met deze thuisbarista workshop leer je hoe je perfecte espresso, lungo, cappuccino en veel meer maakt op een espressomachine. Wil je echt leren hoe je eigen machine werkt? Dan mag je deze gewoon meenemen naar de workshop.

50.00

Wissen

Meer informatie over de workshop thuisbarista

Tijdens de thuisbarista leer je meer over de achtergrond van koffie, hoe je een espressomachine moet afstellen en hoe je het beste melk kan opschuimen. In de academy zijn alle Sage machines aanwezig, maar als je liever je eigen machine mee wil nemen is dat ook geen probleem!

Locatie & deelnemers

Per 1 juli gaat de Giraffe Coffee Academy verhuizen naar de Hoogstraat 46A te Rotterdam. Alle trainingen en workshops die na deze datum gepland zijn worden op deze locatie gegeven.

De workshop duurt ongeveer 2,5 uur. Per workshop kunnen maximaal 4 personen deelnemen. Natuurlijk houden wij rekening met de richtlijnen van het RIVM. Zo zorgen we er in deze workshop voor dat iedere deelnemer zijn eigen werkplek heeft en houden we de 1,5 meter regel aan.

Naast deze reguliere workshops is het natuurlijk ook mogelijk een workshop op maat te volgen. Lijkt je deze workshop bijvoorbeeld leuk voor een bedrijfsuitje of teamactiviteit? Stuur een mail met jouw wensen naar training@giraffecoffee.com. We maken graag een workshop op maat voor je!

We werken volgens de richtlijnen van het RIVM en hebben maatregelen getroffen om in de trainingsruimte 1,5 meter afstand van elkaar te kunnen houden. Eventueel eigen materiaal mag meegenomen worden, maar dit is niet verplicht. Informatie over alle maatregelen die wij getroffen hebben vind je hier.

Wissen