Workshop – Thuisbarista

Schuilt er een barista in jou? Met deze thuisbarista workshop leer je hoe je perfecte espresso, lungo, cappuccino en veel meer maakt op een espressomachine. Wil je echt leren hoe je eigen machine werkt? Dan mag je deze gewoon meenemen naar de workshop.

40.00

Wissen

Meer informatie over de workshop thuisbarista

De thuisbarista workshop vindt plaats in de trainingsruimte van Giraffe Coffee Academy, om de hoek bij onze branderij. De workshop duurt 2,5 uur. Per workshop kunnen maximaal 5 personen deelnemen. Natuurlijk houden wij rekening met de richtlijnen van het RIVM. Zo zorgen we er in deze workshop voor dat iedere deelnemer zijn eigen werkplek heeft en houden we de 1,5 meter regel aan. Liever je eigen machine meenemen? Geen probleem! Laat dit van te voren even weten.

Naast deze reguliere workshops is het natuurlijk ook mogelijk een workshop op maat te volgen. Lijkt je deze workshop bijvoorbeeld leuk voor een bedrijfsuitje of teamactiviteit? Stuur een mail met jouw wensen naar training@giraffecoffee.com. We maken graag een workshop op maat voor je!

Wissen