Workshop – Latte Art

Perfectioneer je melkschuim en schenk na deze workshop alleen nog maar prachtige latte art creaties. Bedoeld voor iedere (thuis) barista die de kunst van latte art onder de knie wil krijgen. Tijdens deze workshop leer je de juiste melk te gebruiken, verschillende schuimtechnieken en werken we aan je schenktechniek. Ervaring met koffie zetten en melk opschuimen met een espresso machine is gewenst.

45.00

Wissen

Meer informatie over deze latte art workshop

De latte art workshop vindt plaats in de trainingsruimte van Giraffe Coffee Academy, om de hoek bij onze branderij. De workshop duurt 2,5 uur. We houden de groepen klein, zodat er veel individuele aandacht is voor de deelnemers. Hierdoor kunnen per workshop maximaal 4 personen deelnemen.

We hebben maatregelen getroffen om in de trainingsruimte 1,5 meter afstand van elkaar te kunnen houden. Eventueel eigen materiaal (bijvoorbeeld melkkannetjes) mag meegenomen worden, maar dit is niet verplicht. Informatie over alle maatregelen die wij getroffen hebben vind je hier.

Naast deze reguliere workshops is het natuurlijk ook mogelijk een workshop op maat te volgen. Lijkt je deze workshop bijvoorbeeld leuk voor een bedrijfsuitje of teamactiviteit? Stuur een mail met jouw wensen naar training@giraffecoffee.com. We maken graag een workshop op maat voor je!

Cadeautje? 

Een uniek cadeautje voor jouw favoriete koffieliefhebber! Gebruik onze digitale kadobon om deze workshop cadeau te geven. Selecteer bij bedrag €45,- en vul een leuke boodschap in voor de gelukkige ontvanger. Liever een papieren kadobon? Mail dan naar training@giraffecoffee.com.

Wissen