Workshop – Filterkoffie zetten

Chemex, Aeropress, Moccamaster, V60 en ga zo maar door. Er zijn zo veel manieren om koffie te bereiden, maar wat is de beste manier? In deze 3 uur durende workshop filterkoffie zetten leer je hoe je verschillende koffiesoorten het beste thuis kan bereiden. Welke verschillende zetmethodes er zijn en wat er allemaal effect heeft op de smaak van koffie. Na deze workshop kan je thuis aan de slag om de beste koffie te bereiden.

45.00

Wissen

Meer informatie over de workshop filterkoffie

In deze filterkoffie workshop gaan we in op verschillende zetmethodes, zoals: V60, Chemex maar ook nieuwe methodes zoals de GabiMaster komen aan bod.

Locatie & deelnemers

Trainingen vinden plaats in de Giraffe Coffee Bar & Academy. Hoogstraat 46A, Rotterdam.

De workshop duurt ongeveer 2 uur. We houden de groepen klein, zodat er veel individuele aandacht is voor de deelnemers. Hierdoor kunnen per workshop maximaal 4 personen deelnemen.

Naast deze reguliere workshops is het natuurlijk ook mogelijk een workshop op maat te volgen. Lijkt je deze workshop bijvoorbeeld leuk voor een bedrijfsuitje of teamactiviteit? Stuur een mail met jouw wensen naar training@giraffecoffee.com. We maken graag een workshop op maat voor je!

Cadeautje?

Een uniek cadeautje voor jouw favoriete koffieliefhebber! Gebruik onze digitale kadobon om deze workshop cadeau te geven. Selecteer bij bedrag €45,- en vul een leuke boodschap in voor de gelukkige ontvanger. Liever een papieren kadobon? Mail dan naar training@giraffecoffee.com.

 

 

We werken volgens de richtlijnen van het RIVM en hebben maatregelen getroffen om in de trainingsruimte 1,5 meter afstand van elkaar te kunnen houden. Eventueel eigen materiaal mag meegenomen worden, maar dit is niet verplicht. Informatie over alle maatregelen die wij getroffen hebben vind je hier.

Wissen