Workshop – Cupping

De cupping workshop is een unieke kans om te leren hoe je koffie moet proeven, verschillende koffiesoorten te ontdekken en koffie van over de hele wereld te leren kennen! De workshop bestaat uit de volgende onderdelen: Wat is smaak en hoe proeven we? Uitleg van het Coffee Tasters Flavor wheel, cupping met verschillende koffiesoorten en nabespreking.

30.00

Wissen

Meer informatie over de workshop cupping

In deze workshop maak je kennis met het internationale proefprotocol “cupping”. Je maakt kennis met koffie van over de hele wereld, leert hoe smaak en aroma samenwerken om voortaan een betere keuze te kunnen maken in de koffie die je lekker vindt.

Locatie & deelnemers

De cupping workshop vindt plaats in de trainingsruimte van Giraffe Academy, om de hoek bij onze branderij. De workshop duurt 2 uur. Per workshop kunnen maximaal 4 personen deelnemen. Natuurlijk houden wij rekening met de richtlijnen van het RIVM. Zo zorgen we er in deze workshop voor dat iedere deelnemer eigen cupping bowls heeft en houden we de 1,5 meter regel aan. Informatie over alle maatregelen die wij getroffen hebben vind je hier.

 

Naast deze reguliere workshops is het natuurlijk ook mogelijk een workshop op maat te volgen. Lijkt je deze workshop bijvoorbeeld leuk voor een bedrijfsuitje of teamactiviteit? Stuur een mail met jouw wensen naar training@giraffecoffee.com. We maken graag een workshop op maat voor je!

Wissen