Terug naar Trainingen

Workshop

Cupping

De cupping workshop is een unieke kans om te leren hoe je koffie moet proeven, verschillende koffiesoorten te ontdekken en koffie van over de hele wereld te leren kennen! De workshop bestaat uit de volgende onderdelen: Wat is smaak en hoe proeven we? Uitleg van het Coffee Tasters Flavor wheel, cupping met verschillende koffiesoorten en nabespreking.

45.00

op voorraad
Wissen

Meer informatie over de workshop cupping

In deze workshop leer je koffie te proeven volgens het internationale proefprotocol “cupping”. Je maakt kennis met koffie van over de hele wereld, leert hoe smaak en aroma samenwerken om voortaan een betere keuze te kunnen maken in de koffie die je lekker vindt.

Locatie & deelnemers

Trainingen vinden plaats in de Giraffe Coffee Bar & Academy. Hoogstraat 46A, Rotterdam.

De workshop duurt ongeveer 2 uur. We houden de groepen klein, zodat er veel individuele aandacht is voor de deelnemers. Hierdoor kunnen per workshop maximaal 6 personen deelnemen.

Naast deze reguliere workshops is het natuurlijk ook mogelijk een workshop op maat te volgen. Lijkt je deze workshop bijvoorbeeld leuk voor een bedrijfsuitje of teamactiviteit? Stuur een mail met jouw wensen naar training@giraffecoffee.com. We maken graag een workshop op maat voor je!

Cadeautje?

Een uniek cadeautje voor jouw favoriete koffieliefhebber! Gebruik onze digitale kadobon om deze workshop cadeau te geven. Selecteer bij bedrag €45,- en vul een leuke boodschap in voor de gelukkige ontvanger.