Terug naar Koffiebonen

Abonnement Pacific Blend

Brazilië / Indonesië / Guatemala

Nooit meer zonder je favoriete Pacific Blend? Deze zoete en kruidige blend is vanaf nu ook in abonnementsvorm verkrijgbaar. Je krijgt maandelijks 1, 2 of 3 kilo koffie gratis thuisbezorgd. De koffie is ook nog eens 5% goedkoper!

Vanaf: 26.60 / maand

op voorraad
Wissen

Het abonnement

Met dit abonnement zit je nooit meer zonder je favoriete koffie. Deze wordt namelijk maandelijks, gratis thuisbezorgd. Daarnaast is deze blend 5% goedkoper als je deze in een abonnementsvorm bestelt. De betaling loopt eenvoudig via iDEAL of Paypal en is maandelijks opzegbaar. Makkelijk toch?

Meer over deze blend

Wij spelen graag in op wensen van koffieliefhebbers. Het dwingt ons buiten de gebaande paden te gaan en nog verder te zoeken. En als we de koffies met de gewenste karakteristieke smaken hebben gevonden, wacht de volgende uitdaging. Het vinden van een goede balans! Met geduldig proeven, reflecteren en bijsturen vinden we de perfecte samenstelling. Deze Pacific moest vooral kruidig zijn. Hiervoor selecteerden we een red Bourbon Long Berry uit Bandung met aroma’s van steranijs, verse tabak en zoethout. Samen met de volle body van de Braziliaanse pulped natural en een ‘diendende’ rol voor de Guatemala is dit een Giraffe blend met een twist!

Ons recept voor Pacific Blend

Dubbele espresso:
Gebruik 18,5 gram gemalen koffie voor 42 gram espresso (extractiegewicht).
25/30 seconden doorlooptijd.

Wissen