Filter cadeauset – koffie, V60 pour over set en molen

Deze kadoset bevat alles om een heerlijke kop December filterkoffie te kunnen zetten. Allereerst de overheerlijke filterkoffie Inga Aponte, die je gemakkelijk kunt malen met de Ceramic Coffee Mill Mini Slim PRO Black - een compacte en solide handmolen. De koffie zet je vervolgens met een V60 pour over set - server, dripper, filterpapier en maatschepje. We doen er ook nog een zetinstructiekaart bij zodat je stap voor stap de koffie kunt zetten en een tas, daar past de hele set gelijk in. Pak uit met deze scherp geprijsde kadoset!

70.00

Decemberkoffie: Inga Aponte

Dat een koffie met veel diepgang toch heel toegankelijk kan zijn, bewijst deze Inga Aponte wel. Een fijne, licht-kruidige koffie met het subtiele zoete van chocolade, gecombineerd met de smaak van pecan noten!

Hario Ceramic Coffee Mill Slim Pro

Deze matzwarte Mini Slim Pro koffiemolen is het nieuwe paradepaardje van Hario. Deze compact solide handmolen is geschikt voor zowel het malen van filterkoffie als voor espressokoffie. Ook de perfecte molen voor op reis!

Hario V60 pour over set

Deze set bevat een plastic V60 dripper, een glazen server (700ml), een set papieren filters en een maatschepje voor de koffie.

Inclusief onze zetinstructie kaart voor V60

Details

  • Koffie 350 gram Inga Aponte filterkoffie
  • Molen Ceramic Coffee Mill Mini Slim PRO Black
  • Pour over set Server, dripper, filterpapier en maatschepje
  • Zetinstructie Stap voor stap instructie voor V60 zetmethode
  • Inclusief Giraffe Coffee totebag