Terug naar Trainingen

Workshop

Coldbrew

Er zijn duizenden manieren om koffie en thee te drinken. Met dit heerlijke warme weer is een koud drankje heerlijk verfrissend. Leer in deze workshop verschillende manieren van ijskoffie en verse ijsthee bereiden en proef de verschillen!

50.00

op voorraad
Wissen

Cadeautje?

Een uniek cadeautje voor jouw favoriete koffieliefhebber! Gebruik onze digitale kadobon om deze workshop cadeau te geven. Selecteer een bedrag en vul een leuke boodschap in voor de gelukkige ontvanger.

Meer informatie over de workshop thuisbarista

Tijdens deze workshop leer je alles over het maken van ijskoffie en ijsthee. We gaan aan de slag met verschillende methodes om tot een heerlijke verfrissende drank te komen. En natuurlijk moeten alle resultaten uitgebreid geproefd worden.
In de academy zijn alle Sage machines aanwezig, maar als je liever je eigen machine mee wil nemen is dat ook geen probleem!

Locatie & deelnemers

Trainingen vinden plaats in de Giraffe Coffee Bar & Academy. Hoogstraat 46A, Rotterdam.

De workshop duurt ongeveer 2 uur. We houden de groepen klein, met maximaal 6 deelnemers, zodat er veel individuele aandacht is voor iedereen.

Deze workshop is ontworpen voor alle vaardigheidsniveaus. Ervaring met koffie zetten is niet vereist.

Meer over

Als je thuis net zo graag een goede kop koffie drinkt als in je favoriete koffiebar!

Programma thuisbarista workshop
  • De koffieketen (boer, brander, barista)
  • Cupping – smaken in koffie
  • Receptuur op (je eigen) thuis machine
  • Melkschuimen

Meer informatie over de workshop thuisbarista

Tijdens de thuisbarista leer je meer over de achtergrond van koffie, hoe je een espressomachine moet afstellen en hoe je het beste melk kan opschuimen. In de academy zijn alle Sage machines aanwezig, maar als je liever je eigen machine mee wil nemen is dat ook geen probleem!

Locatie & deelnemers

Trainingen vinden plaats in de Giraffe Coffee Bar & Academy. Hoogstraat 46A, Rotterdam. De workshop duurt ongeveer 3 uur. We houden de groepen klein, zodat er veel individuele aandacht is voor de deelnemers. Hierdoor kunnen per workshop maximaal 4 personen deelnemen. Naast deze reguliere workshops is het natuurlijk ook mogelijk een workshop op maat te volgen. Lijkt je deze workshop bijvoorbeeld leuk voor een bedrijfsuitje of teamactiviteit? Stuur een mail met jouw wensen naar training@giraffecoffee.com. We maken graag een workshop op maat voor je!

Online barista cursus

Vanaf nu hebben we ook een online barista cursus. Lees hierover meer op deze pagina

Cadeautje?

Een uniek cadeautje voor jouw favoriete koffieliefhebber! Gebruik onze digitale kadobon om deze workshop cadeau te geven. Selecteer bij bedrag €60,- en vul een leuke boodschap in voor de gelukkige ontvanger. Liever een papieren kadobon? Mail dan naar training@giraffecoffee.com.