Terug naar Tools

Barista Hustle

Cupping Bowls

De cupping bows van Barista Hustle zijn niet zomaar bowl. Ze zijn heel goed uigedacht door niemand minder dan Matt Perger. Hij zocht het perfecte materiaal en de juiste vorm uit. Deze bowls houden, onder andere door hun gewicht - slechts 45 gram - de warmte veel beter vast dan de veelgebruikte keramische cupping bowls. De bowls zijn stapelbaar.

98.00

uitverkocht

Uitverkocht

Specificaties

  • Inhoud 220 ml
  • Inhoud set 24 stuks
  • Materiaal dik polyethyleen, BPA vrij
  • Kleur wit
  • Vaatwasserbestendig ja

Matt Perger ontwierp de cupping bowls, waarbij hij het specifieke materiaal uitzocht, ten behoeve van een optimaal gebruik. Door het lichtgewicht van 45 gram, zal het water slechts  5°C aan temperatuur verliezen, ter opwarming van de Bowl. Het water in een keramische kom van 200 gram verliest daarentegen  13°C. De daling van de temperatuur zal na verloop van tijd redelijk gelijk blijven aan die van keramiek, omdat het wateroppervlak nog even groot zal zijn.

Lichtgewicht, onbreekbaar en stapelbaar

Omdat de bowls niet met de hand zijn gefabriceerd heeft elke bowl exact hetzelfde volume, tot op de millimeter nauwkeurig. 12 gram gemalen koffie en 200 gram kokend water wordt precies onder de rand waargenomen.

De bowls zijn gemakkelijk te stapelen vanwege de 6 vleugels onder de lip. Wanneer de bowls na het afwassen ondersteboven worden gestapeld, lopen de bowls goed leeg en drogen ze vanzelf.

De Cupping Bowls zijn 100% voedselveilig. Ze zijn vrij van vulstoffen, kleurstoffen, allergenen, zware metalen, giftige schimmelvormers, BPA, ftalen, en androgene of vergelijkbare verdachte chemicaliën.