Archive Studio cadeauset

1 zak heerlijke koffie, 2 geweldige mokken

Samen met Archive Studio hebben we een perfect cadeau samengesteld. Een set van twee mooie mokken (150 ml) en wij zorgen natuurlijk graag voor de inhoud! Je hebt keuze uit vier verschillende kleuren en drie soorten koffies (350 gram): Latin America en Monte Alto voor espresso en Inga Aponte voor espresso en filterkoffie. Zo stel je het ideale cadeau samen voor jezelf of voor een andere koffiefreak!

29.50

Wissen

Kies zelf welke koffie je het liefste in deze box ontvangt:

  • De romige, volle Latin America voor mooie volle espresso’s en geweldig werkt in cappuccino’s – espressobranding.
  • In deze Monte Alto vallen vooral de zoete, chocolade, notige en romige smaken op – espressobranding.
  • De fijne, licht-kruidige Inga Aponte met het subtiele zoetje dat chocolade kan hebben – espresso- en filterbranding.

Over Archive Studio

Archive is een designstudio waar alle aandacht is gericht op de bruikbaarheid en kwaliteit van het servies.

De mokken worden gekenmerkt door een contrast in afwerking aan de binnen en buitenzijde. De buitenzijde heeft een matte afwerking waarbij de textuur van de klei voelbaar is. De binnenzijde is voorzien van een ivoorkleurige glazuurlaag die zorgt voor een goede bescherming van het product. De manier waarop de twee afwerkingen samenkomen op de rand van ieder product zorgt voor de karakteristieke uitstraling van deze collectie.

Beschikbare kleuren (set per twee stuks):

  • Spickled
  • Donkergrijs
  • Teal (blauwgroen)
  • Terracotta

Omdat alle producten met de hand worden gemaakt en vanwege temperatuurverschillen in de oven ontstaan er mooie nuances in afmeting en kleur. Ieder product is dus uniek.

De producten worden eerst op lage temperatuur en later op 1.250 °C gebakken. De hoge temperatuur maakt de klei compact en het product sterk. Hierdoor zijn alle producten geschikt voor gebruik in vaatwasser en magnetron.

Wissen