Vacature manager branderij (40 uur, Rotterdam Schiebroek)

Wie we zijn.

Wij zijn Giraffe Coffee, wij zijn een specialty coffee koffiebranderij uit Rotterdam. We werken sinds onze start in 2013 aan onze eigenzinnige visie op koffie. In 2021 openen we onze bar en academy midden in Rotterdam. We zijn de vaste koffiebranderij van meer dan 250 bedrijven. Van een koffiebar om de hoek, je favoriete fine-dining restaurant tot de mooiste kantoren. Overal waar je mensen tegenkomt die van persoonlijk contact en goede koffie houden kun je ons vinden.

We proeven, selecteren en branden op het hoogste niveau. Samen met onze partners creëren we de mooiste koffie-ervaring. Door onze kennis weten wij daarom ook wat daarvoor nodig is is bij onze afnemers. Een kantoor heeft andere apparatuur en misschien wel andere koffie nodig dan een koffiebar of restaurant. Door de hoge kwaliteit die wij leveren te combineren met grote betrokkenheid naar onze partners zijn wij de afgelopen jaren blijven groeien. Door service en een professionele opleiding van barista’s bij onze afnemers zorgen we voor topkwaliteit in de hele keten.
Het is onze ambitie om de mooiste bedrijven van Nederland te voorzien van de mooiste specialty coffee en de beste service.

Wat ga je doen.

Wij zijn op zoek naar een teamleider voor onze branderij. Je hebt de dagelijkse leiding over onze productie en logistiek en werkt met een grote verantwoordelijkheid. Jouw team bestaat uit koffiebranders en branderij-medewerkers die met elkaar ervoor zorgen dat onze particuliere en zakelijke afnemers op tijd de mooiste koffie ontvangen . Binnen dit proces ben je de spin in het web. Je bent de brug tussen onze afnemers en ons bedrijf en bent het aanspreekpunt voor collega’s. Je zorgt ervoor dat je team weet wat er moet gebeuren. Je stelt prioriteiten, coördineert, maakt roosters, planningen en zorgt voor de juiste voorraden. Binnen deze functie sta je midden op de werkvloer en coördineer je hoe de dag eruit ziet. Je bent verantwoordelijk voor een team van 5 collega’s. Je weet dit team uit te dagen en te coachen.

Wat we zoeken.

We zoeken iemand met verantwoordelijkheidsgevoel en doorzettingsvermogen. Gezien ons specialisme is affiniteit met koffie en horeca een vereiste. Hierbij is een kennis van specialty coffee geen vereiste, leergierigheid en enthousiasme wel. Daarnaast is het belangrijk dat je ervaring hebt met leidinggeven en HR taken die bij een leidinggevende rol horen. Je bent communicatief sterk, hebt een oprechte interesse in mensen en vindt het leuk om grote verantwoordelijkheid te hebben. Verder is het belangrijk dat je de Nederlandse taal beheerst en een teamspeler bent. Rijbewijs B is een pré.

Wat we bieden.

Wij bieden een uitdagende functie op een cruciale plek binnen een jong en snelgroeiend bedrijf. Hierin krijg je de ruimte om door te groeien en in onze SCA Academy trainen we in je alle aspecten van koffie. De functie is full time. Hierbij bieden wij marktconforme arbeidsvoorwaarden en onbeperkt koffie.

Als dit je wat lijkt.

We hopen een enthousiaste collega te vinden die met een servicegerichte instelling wil werken naar de best mogelijke koffie ervaring voor onze afnemers en hun gasten. Als jij denkt jezelf hierin te herkennen en graag wilt werken met een aantal gepassioneerde koffie gekken, reageer dan via de e-mail op deze vacature. Zorg dat je een leuke motivatie hebt en wellicht drinken we snel een kop koffie.

Je kunt bij vragen bellen naar Mark Jordaan op 0613927278 of gewoon direct je motivatie en CV mailen naar vacatures@giraffecoffee.com