VACATURE –  Financieel Medewerker (24 uur)

Wie we zijn.

Wij zijn Giraffe Coffee, wij zijn een specialty coffee koffiebranderij uit Rotterdam. We werken sinds onze start in 2013 aan onze eigenzinnige visie op koffie. In 2021 openen we onze winkel en academy midden in Rotterdam. We zijn de vaste koffiebranderij van meer dan 250 bedrijven. Van een koffiebar om de hoek, je favoriete fine-dining restaurant tot de mooiste kantoren. Overal waar je mensen tegenkomt die van persoonlijk contact en goede koffie houden kun je ons vinden.

We proeven, selecteren en branden op het hoogste niveau. Samen met onze partners creëren we de mooiste koffie-ervaring. Door onze kennis weten wij daarom ook wat daarvoor nodig is is bij onze afnemers. Een kantoor heeft andere apparatuur en misschien wel andere koffie nodig dan een koffiebar of restaurant. Door de hoge kwaliteit die wij leveren te combineren met grote betrokkenheid naar onze partners zijn wij de afgelopen jaren blijven groeien. Door service en een professionele opleiding van barista’s bij onze afnemers zorgen we voor topkwaliteit in de hele keten. Het is onze ambitie om de mooiste bedrijven van Nederland te voorzien van de mooiste specialty coffee en de beste service.

Wat ga je doen.

Je bent het financiële aanspreekpunt binnen ons bedrijf. Je zorgt ervoor dat onze boekhouding altijd up to date is. Je werkt met onze systemen Exact Online handel en Basecone voor een grotendeels geautomatiseerde verwerking van facturen. Je boekt bonnen, verwerkt bankboeken, zet betaalbestanden klaar en zorgt ervoor dat de loonadministratie en webshop omzetten verwerkt worden. Je maakt rapportages en analyseert deze. Hiernaast help je ons om deze systemen verder de integreren en optimaliseren. Debiteuren beheer, voorraadbeheer en het plaatsen van bestellingen zijn ook onderdeel van je functie. Verder heb je contact met de klant bijvoorbeeld bij vragen over facturen of betreffende het opzetten van automatische incasso machtigingen. De samenwerking met je collega’s voor een zo goed mogelijke ervaring van onze klant is belangrijk. Ook het opzetten van budgetten en financiële forecasting horen bij je baan. Je toont initiatief om processen te verbeteren en denkt mee met het management over de te voeren strategie.

Wie we zoeken.

We zoeken een financieel professional die op zoek is naar een uitdagende baan in een dynamische omgeving en ons wil helpen verder te professionaliseren. Hierbij ben je flexibel, creatief en denk je in oplossingen. We vragen minimaal 1-3 jaar werkervaring en/of een financiële opleiding op MBO of HBO niveau. We zoeken iemand met verantwoordelijkheidsgevoel en doorzettingsvermogen. Gezien ons specialisme is affiniteit met koffie en horeca een pre. Hierbij is een kennis van specialty coffee geen vereiste, leergierigheid en enthousiasme wel. Verder is het belangrijk dat je de Nederlandse taal beheerst en een teamspeler bent.

Wat we bieden.

Wij bieden een leuke functie binnen een jong en snelgroeiend bedrijf. Hierin krijg je de ruimte om door te groeien en in onze SCA Academy trainen we in je alle aspecten van koffie. De functie is part-time (24 uur). Hierbij bieden wij marktconforme arbeidsvoorwaarden en onbeperkt koffie.

Als dit je wat lijkt.

We hopen een enthousiaste collega te vinden die met een servicegerichte instelling wil werken naar de best mogelijke koffie ervaring voor onze afnemers en hun gasten.

Als jij denkt jezelf hierin te herkennen en graag wilt werken met een aantal gepassioneerde koffiegekken, reageer dan via de e-mail op deze vacature. Zorg dat je een leuke motivatie hebt en wellicht drinken we snel een kop koffie. Je kunt bij vragen bellen naar Mark Jordaan op 0613927278 of gewoon direct je motivatie en CV mailen naar vacatures@giraffecoffee.com