Vacature bedrijfsleider koffiebar (40 uur, Rotterdam Hoogstraat)

Wie we zijn.

Wij zijn Giraffe Coffee, wij zijn een specialty coffee koffiebranderij uit Rotterdam. We werken sinds onze start in 2013 aan onze eigenzinnige visie op koffie. In 2021 openen we onze winkel en academy midden in Rotterdam. We zijn de vaste koffiebranderij van meer dan 250 bedrijven. Van een koffiebar om de hoek, je favoriete fine-dining restaurant tot de mooiste kantoren. Overal waar je mensen tegenkomt die van persoonlijk contact en goede koffie houden kun je ons vinden.

We proeven, selecteren en branden op het hoogste niveau. Samen met onze partners creëren we de mooiste koffie-ervaring. Door onze kennis weten wij daarom ook wat daarvoor nodig is is bij onze afnemers. Een kantoor heeft andere apparatuur en misschien wel andere koffie nodig dan een koffiebar of restaurant. Door de hoge kwaliteit die wij leveren te combineren met grote betrokkenheid naar onze partners zijn wij de afgelopen jaren blijven groeien. Door service en een professionele opleiding van barista’s bij onze afnemers zorgen we voor topkwaliteit in de hele keten. Het is onze ambitie om de mooiste bedrijven van Nederland te voorzien van de mooiste specialty coffee en de beste service.

Wat ga je doen.

Wij zijn op zoek naar een bedrijfsleider voor onze nieuw te openen koffiebar en trainingsruimte aan de Hoogstraat in Rotterdam. We delen deze ruimte met onze parnter BombBomba Cycling Boutique. Je schenkt onze koffies en vertelt onze gasten in geuren en kleuren over koffie en zetmethoden. Je vindt het leuk om mensen dingen uit te leggen en je kennis te delen. Je hebt hiervoor top notch apparatuur en alle koffie uit ons gamma tot je beschikking om iedereen de perfecte koffie te serveren. Je bent gastvrij en helpt al onze gasten een stap verder, van beginnende koffieliefhebber tot doorgewinterde coffee nerd. Je zorgt voor een fijne, gastvrije sfeer door er voor te zorgen dat de zaak in een schone en verzorgde staat is. Je maakt roosters, doet bestellingen en zorgt voor een goede sfeer binnen het team. Je bent verantwoordelijk voor de communicatie tussen de branderij en de Hoogstraat en bent altijd op de hoogte. Verder ondersteun je onze partner Bombabomba tijdens evenementen en werk je nauw samen met onze Academy. Je ondersteunt onze academy met planning, bestellingen en logistiek.

Wie we zoeken.

We zoeken iemand met verantwoordelijkheidsgevoel en doorzettingsvermogen. Gezien ons specialisme is affiniteit met koffie en horeca een vereiste. We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om mensen zich welkom te laten voelen en van de mooiste koffie te voorzien. Je bent kwaliteitsgericht en hebt oog voor detail. Daarnaast is het belangrijk dat je ervaring hebt met leidinggeven en HR taken die bij een leidinggevende rol horen. Je bent communicatief sterk, hebt een oprechte interesse in mensen en vindt het leuk om grote verantwoordelijkheid te hebben. Verder is het belangrijk dat je de Nederlandse taal beheerst en een teamspeler bent. We zijn op zoek met naar iemand met creatieve ideeën en een goed netwerk die gewend is om zelfstandig te werken.

Wat we bieden.

Wij bieden een uitdagende functie op een cruciale plek binnen een jong en snelgroeiend bedrijf. Hierin krijg je de ruimte om door te groeien en in onze SCA Academy trainen we in je alle aspecten van koffie. De functie is part-time of full-time. Hierbij bieden wij marktconforme arbeidsvoorwaarden en onbeperkt koffie.

Als dit je wat lijkt.

We hopen een enthousiaste collega te vinden die met een servicegerichte instelling wil werken naar de best mogelijke koffie ervaring voor onze afnemers en hun gasten. Als jij denkt jezelf hierin te herkennen en graag wilt werken met een aantal gepassioneerde koffie gekken, reageer dan via de e-mail op deze vacature. Zorg dat je een leuke motivatie hebt en wellicht drinken we snel een kop koffie.

Je kunt bij vragen bellen naar Leslie Vreugdenhil op 0653482864 of gewoon direct je motivatie en CV mailen naar vacatures@giraffecoffee.com