Vacature Barista Koffiebar (8-32 uur, Rotterdam Hoogstraat)

Wie we zijn.

Wij zijn Giraffe Coffee, wij zijn een specialty coffee koffiebranderij uit Rotterdam. We werken sinds onze start in 2013 aan onze eigenzinnige visie op koffie. Vanuit onze koffiebranderij in Schiebroek leveren wij aan meer dan 250 bedrijven. In 2021 openden we tevens onze winkel en academy midden in Rotterdam. Van een koffiebar om de hoek, je favoriete fine-dining restaurant tot de mooiste kantoren. Overal waar je mensen tegenkomt die van persoonlijk contact en goede koffie houden kun je ons vinden.   We proeven, selecteren en branden op het hoogste niveau. Samen met onze partners creëren we de mooiste koffie-ervaring. Door onze kennis weten wij daarom ook wat daarvoor nodig is is bij onze afnemers. Een kantoor heeft andere apparatuur en misschien wel andere koffie nodig dan een koffiebar of restaurant. Door de hoge kwaliteit die wij leveren te combineren met grote betrokkenheid naar onze partners zijn wij de afgelopen jaren blijven groeien. Door service en een professionele opleiding van barista’s bij onze afnemers zorgen we voor topkwaliteit in de hele keten. Het is onze ambitie om de mooiste bedrijven van Nederland te voorzien van de mooiste specialty coffee en de beste service.  

Wat ga je doen.

Wij zijn op zoek naar een barista voor onze winkel en trainingsruimte aan de Hoogstraat in Rotterdam. Je schenkt onze koffies en vertelt je gasten en in geuren en kleuren over koffie en zetmethoden. Je vindt het leuk om mensen dingen uit te leggen en je kennis te delen. Je hebt hiervoor alle koffie uit ons gamma tot je beschikking om iedereen de perfecte koffie te serveren. Je bent gastvrij en help al onze gasten een stap verder, van beginnende koffieliefhebber tot doorgewinterde coffee nerd. 

Wie we zoeken.

We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en een ruime ervaring met koffie heeft. Je bent in staat om een koffie te beoordelen en indien nodig recepturen aan te passen of te verbeteren. Je bent beschikbaar voor minimaal 8 uur tot 32 uur, waarvan er 1 in het weekend valt. Met daarnaast de mogelijkheid voor meer diensten bij vakantie’s van collega’s of drukte. We zoeken iemand met verantwoordelijkheidsgevoel en doorzettingsvermogen. Gezien ons specialisme is affiniteit met koffie en horeca een vereiste. We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om mensen zich welkom te laten voelen en van de mooiste koffie te voorzien. Je bent kwaliteitsgericht en hebt oog voor detail. Je bent communicatief sterk, hebt een oprechte interesse in mensen en vindt het leuk om grote verantwoordelijkheid te hebben. Verder is het belangrijk dat je de Nederlandse taal beheerst en een teamspeler bent. 

Wat we bieden.

Wij bieden een uitdagende functie op een cruciale plek binnen een jong en snelgroeiend bedrijf. Hierin krijg je de ruimte om door te groeien en in onze SCA Academy trainen we in je alle aspecten van koffie. Hierbij bieden wij marktconforme arbeidsvoorwaarden en onbeperkt koffie.

Als dit je wat lijkt.

We hopen een enthousiaste collega te vinden die met een servicegerichte instelling wil werken naar de best mogelijke koffie ervaring voor onze afnemers en hun gasten. Als jij denkt jezelf hierin te herkennen en graag wilt werken met een aantal gepassioneerde koffie-gekken, reageer dan via de e-mail op deze vacature en wellicht drinken we snel een kop koffie. Je kunt bij vragen bellen naar Lizzy Suttorp op 010 307 03 44 of gewoon direct je motivatie en CV mailen naar vacatures@giraffecoffee.com