Vacature medewerker branderij (32-40 uur, Rotterdam Schiebroek)

Wie we zijn.

Wij zijn Giraffe Coffee, wij zijn een specialty coffee koffiebranderij uit Rotterdam. We werken sinds onze start in 2013 aan onze eigenzinnige visie op koffie. In 2021 openen we onze winkel en academy midden in Rotterdam. We zijn de vaste koffiebranderij van meer dan 250 bedrijven. Van een koffiebar om de hoek, je favoriete fine-dining restaurant tot de mooiste kantoren. Overal waar je mensen tegenkomt die van persoonlijk contact en goede koffie houden kun je ons vinden. We proeven, selecteren en branden op het hoogste niveau. Samen met onze partners creëren we de mooiste koffie-ervaring. Door onze kennis weten wij daarom ook wat daarvoor nodig is is bij onze afnemers. Een kantoor heeft andere apparatuur en misschien wel andere koffie nodig dan een koffiebar of restaurant. Door de hoge kwaliteit die wij leveren te combineren met grote betrokkenheid naar onze partners zijn wij de afgelopen jaren blijven groeien. Door service en een professionele opleiding van barista’s bij onze afnemers zorgen we voor topkwaliteit in de hele keten. Het is onze ambitie om de mooiste bedrijven van Nederland te voorzien van de mooiste specialty coffee en de beste service.

Wat ga je doen.

Door onze groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega met passie voor service, kwaliteit en koffie. Wij zijn op zoek naar een all-round medewerker voor in onze branderij. Je zult hierbij onze koffiebranders ondersteunen in het productieproces. Denk hierbij aan het verwerken van groene en gebrande koffie, het aannemen van bestellingen, orderpicken en het klaarmaken van bestellingen. Je komt te werken in een hecht team in een dynamische omgeving.

Wie we zoeken.

We zoeken iemand met verantwoordelijkheidsgevoel en doorzettingsvermogen. Gezien ons specialisme is affiniteit met koffie en horeca een vereiste. Hierbij is een kennis van specialty coffee geen vereiste, leergierigheid en enthousiasme wel. Verder is het belangrijk dat je de Nederlandse taal beheerst en een teamspeler bent. Rijbewijs B is een pré.

Wat we bieden.

Wij bieden een leuke functie binnen een jong en snelgroeiend bedrijf. Hierin krijg je de ruimte om door te groeien en in onze SCA Academy trainen we in je alle aspecten van koffie. De functie is zowel part-time (minimaal 3 dagen) als full-time mogelijk. Hierbij bieden wij marktconforme arbeidsvoorwaarden en onbeperkt koffie.

Als dit je wat lijkt.

We hopen een enthousiaste collega te vinden die met een servicegerichte instelling wil werken naar de best mogelijke koffie ervaring voor onze afnemers en hun gasten. Als jij denkt jezelf hierin te herkennen en graag wilt werken met een aantal gepassioneerde koffiegekken, reageer dan via de e-mail op deze vacature. Zorg dat je een leuke motivatie hebt en wellicht drinken we snel een kop koffie. Je kunt bij vragen bellen naar Mark Jordaan op 0613927278 of gewoon direct je motivatie en CV mailen naar vacatures@giraffecoffee.com